TOTALFIT202​0


Reacties van klanten

Sporten was altijd moeten, maar verzon regelmatig smoesjes om niet naar de sportschool te hoeven gaan. In vakantie ging ik echt niet.

Als iemand een jaar geleden tegen mij had gezegd, dat ik de wekker ging zetten in de vakantie om te gaan sporten, die verklaarde ik voor gek.

Nu ik bij Ilja sport, zet ik zelfs de wekker, om 3 x in de week te sporten en vind het sporten zelfs leuk. Heerlijk buiten in het park. Groetjes Wilma.


Ik sport nu al een tijdje bij Ilja(totalfit2020), en vind het geweldig. Heerlijk buiten sporten samen met andere mensen. Ik was opzoek naar een sport om weer lekker in mijn vel te zitten. Yoga erg ontspannend en de total body workout les goed voor de conditie. Ilja is erg enthousiast en sleept (als dat nodig is) je er elke les door heen!. heerlijk op muziek! Dikke aanrader! Groetjes Lotte Baan.


Na jaren niet te hebben gesport ben ik begin juni samen met een vriendin begonnen met sporten bij Ilja. Geen enkele total body workout les is het zelfde. Tijdens de les worden er verschillende opties aangeboden zodat ieder op zijn eigen niveau mee kan doen. Ilja geeft vol enthousiasme les en motiveert je om net even wat meer uit jezelf te halen. Tijdens de groepsles houdt Ilja iedereen goed in de gaten, en geeft advies/tips wanneer nodig. Sporten bij Ilja geeft energie 💪🏻

Vroeger was ik niet van het sporten, maar nu kijk ik er naar uit en ga indien mogelijk zelfs vaker! Groetjes Karen Koedijk.


Ilja is een veelzijdig, gedreven sportinstructrice die haar leerlingen, jong en oud, inspireert en motiveert om hun lichaam fit en gezond te houden. Zonder onderscheid te maken brengt zij ons tot ongekende prestaties, waarin wij ons zelf versteld doen staan. Hierin laat zij iedereen in haar of zijn waarde en leert zij ons om zelf keuzes te maken hoe wij tot die prestaties komen.Met haar positieve, vriendelijke instelling met een humoristische inslag beleven wij het sporten als een plezierige bezigheid wat onze lichamelijke en ook onze psychische gezondheid ten goede komt. Daarbij legt Ilja geen druk op haar leerlingen en zodoende blijven wij graag bij haar sporten.

Sportieve groetjes, Lien en Janny


Ilja is super enthousiast, geeft duidelijke instructies en verzorgt haar lessen op elk niveau. Ze corrigeert mij en stimuleert mij om nét een stapje extra te zetten. Sporten bij Ilja is gevarieerd en laagdrempelig. Wat ikzelf fijn vind is dat er geen "kijk mij nou goed zijn" mentaliteit heerst, waardoor je kunt rekenen op een ontspannen en gezellige sfeer. Die gezelligheid en ook de mogelijkheid om buiten te sporten zijn voor mij een stimulans om lekker in beweging te blijven! Sportieve Groetjes Jolande Voortman.


Sporten bij Totalfit2020 is echt een aanrader.Het buiten sporten is zo fantastisch. De rust van de natuur en de intensiteit van het sporten. Ik vind de wisseling in de lessen en de verschillende les vormen heel prettig. Je kunt je eigen wensen bij Ilja aangeven en zij zal je altijd uitdagen om meer te doen binnen je eigen wensen. Groetjes Lydia de Wolf.


Sporten bij Ilja is heel fijn! Door haar enthousiasme weet ze je goed te motiveren en heb je gewoon zin om te gaan sporten. Daarbij kan je op je eigen niveau sporten en maakt het niets uit als je iets niet kan en voelt het als gelijkwaardig voor iedereen. Dat voelt voor mij heel fijn. Er is genoeg variatie in lessen en doordat je losse lessen kan kopen of een strippenkaart heb je genoeg ruimte om ook een keer niet te gaan, als je niet kan. En buiten sporten werkt gewoon geestverruimend en heb je ook nog eens het gevoel echt iets te hebben gedaan😁 Kortom, het is gewoon erg prettig sporten en de muziek erbij maakt het helemaal af! Groetjes Margreet Trilhaar.


It was the first possible training during these strange times... Ilja is amazing! Her efforts to get these lessons going were absolutely not the easiest thing to do. Ilja is positive, enthusiastic, supportive, trusting, focused, goal-oriented, knowledgeable, observant, respectful, patient and a clear communicator. I don’t need to mention that she is a very professional coach and get to me a healthy kick to make my day. So, what do you want more? I LOVE Iljas lessons on the open air, at any weather. Great job! Liefs Alina.


Dat is super bij Ilja sporten. Ze is een echte goede trainer! Ik vind dat is zo goed, dat ze heeft een verschillende opties voor elke oefening, voor mensen die meer of minder sportief.... Dat is handig. En dat is oefeningen voor alle groepen spieren. Ik ben nooit sportief geweest, en ik heb een overgewicht, maar nu voel ik dat mijne spieren beginnen te werken! Ilja is altijd vrolijk, ze heeft echt een,, batterijen energizer '' binnen 😁! Ilja danst en zingt tijdens het training , en ik wil mee doen!!! Groetjes Ola Nijhuis.


Sinds eind mei sport ik bij Ilja. De sportscholen zaten nog dicht en buitensporten heeft altijd mijn voorkeur gehad, dus het was het zeker waard om een les mee te doen. Ik ken Ilja vanuit de sportschool en daar volgde ik haar lessen met veel plezier. Na een wandeling door het park met de Xco’s was ik ‘om’. Haar enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk en de oefeningen kunnen door iedereen, van elke leeftijd, niveau en/of omvang gedaan worden. Spierpijn gegarandeerd! Momenteel volg ik de lessen ‘Pump it’ en ‘Total Body Workout’. Ik heb inmiddels een strippenkaart aangeschaft en probeer 2 à 3 keer in de week een les te volgen. Een aanrader dus: gezellige, gevarieerde lessen en alleen betalen als je een les hebt gevolgd! Frederike Hulshof.


Ik sport al een aantal jaren bij de sportschool maar deed niet graag mee aan groepslessen. Tot dat ik een proefles meedeed bij Ilja. Het zijn leuke afwisselende lessen, ze heeft leuke interactie met de sporters, en ze motiveert je echt om alles uit jezelf te halen. Ik zeg wel eens: “Als zelfs Ilja je niet kan motiveren kan je beter stoppen met sporten”. Wat een energie, motivatie en veel verschillende leuke lessen, er is voor ieder wat wils. Dit maakt sporten bij Ilja perfect voor iedereen. Ik weet bijna wel zeker dat ik zonder Ilja als instructrice niet meer vaak in de sportschool te vinden was. Groetjes Rosemijn.


Je bent (werkt)motiverend😃Duidelijke, variërende lessen.

Ondertussen let je ook goed op de houding etc dat vind ik ook erg belangrijk. Kortom super leuk bij jou om te sporten! Groetjes Els.


Hoi, ik ben Erika ten Brinke, 47 jaar uit Enter. Na de zomervakantie moet de knop om, dat had ik al bedacht en toen ik net voor mijn vakantie de proefles bij Ilja won via Facebook, dacht ik, dit moet zo zijn. Op een super hete dag in Augustus heb ik mijn proefles Total Body workout bij Ilja gevolgd en ondanks dat ik van ver moet komen (lees geen conditie) kon ik de gehele les goed meedoen en gaf Ilja tijdens de les aan hoe ik op mijn niveau de oefeningen kon aanpassen om het goed vol te houden. Heb direct een 20x strippenkaart aangeschaft want wie A zegt moet ook B zeggen.


Gewoon echt top lesjes !! altijd plezier en gezelligheid en toch hard trainen op leuke opzwepende muziek. groetjes. K


Hallo allemaal, ik wil even uitleggen waarom ik kies voor sporten bij Ilja. Tijdens de lockdown begonnen in het park met een klein groepje. Via mond op mond reclame werd de groep groter. Iedere keer hoor je sporters zeggen: "oh, wat is dat fijn buiten sporten" Dat ervaar ik dus ook!! Je hoort de wind door de bomen en de vogels fluiten. Je ruikt het pas gemaaide gras, bij buik oefeningen zie je de wolken. Bij een beetje regen? Sporten onder de bladeren van de bomen. Iets nat worden? Dat geeft verkoeling en in de groep geniet een ieder daarvan en maken we er een feestje van🥳

Ilja geeft nu allerlei soorten sportlessen en een ieder kan er aan meedoen, zo leuk☺

Het is Ilja haar kracht, energie, positiviteit, optimisme, doorzettingsvermogen voor mij dat ik met veel plezier ga sporten en je ziet dat ze er zelf van geniet!!

Ik ga in ieder geval na een sportles voldaan, fit, sterker naar huis.

Ben je een buitenmens🌳, wil je je graag energieker voelen💃🕺? Geef je op en voel je welkom. Groetjes Jannie.


De klant staat centraal bij Ilja. Ze geeft je tips over je houding en ze daagt je uit om meer uit jezelf te halen. Geen enkele les is hetzelfde, waardoor het uur voorbij vliegt en je met een voldaan gevoel naar huis gaat! Gr Esther.


Ik sport nu een aantal weken bij jou en dat bevalt mij heel goed. Hierbij moet ik uiteraard wel benoemen dat ik absoluut geen sporttype ben en altijd gezegd heb dit ook niet te gaan doen. Door het sporten bij jou heb ik een stok achter de deur, niet omdat het moet maar omdat het gezellig is én goed vol te houden, ik heb er dus ook elke x weer zin in om mee te doen. Er zijn verschillende, leuke lessen om uit te kiezen en je houdt met iedereen rekening, iedereen is dan ook welkom en nog belangrijker voelt zich ook welkom naar mijn mening. Ik ga elke les voldaan naar huis, dankjewel voor je enthousiasme👍🏻😃 Groetjes Ilse.


"Sinds half mei 20 sport ik bij Ilja, nu totalfit2020, 1e ervaring met buiten sport les. Totaal fijn, alle spiergroepen gebruiken, veel variatie, beweeg opties voor elk niveau op lekkere muziek. Alle ingrediënten voor een gemotiveerde sportles aanwezig" Gr Sini.


Waarom ik ben gaan sporten bij Ilja omdat ze erg enthousiast is en dat je niet vast zit aan abonnement. En ik vind het erg fijn dat je kunt sporten met de groep maar toch je eigen niveau. Zoveel conditie heb ik nog niet😀. Groetjes Saskia.


Ik sport graag bij ilja weetje waarom ik ben echt niet zo sportief maar wat er zo leuk is dat je jezelf kan zijn en altijd gezelligheid hebt in de les.

Liefs Ingeborg.


Hallo dames ik sport bij Ilja omdat zij zij krachtig training geef en zeer gedreven maar op een leuke manier je voelt dat je gesport heb , leuke groep dames is ook iets voor de heren🤭 Ilja is een topvrouw ze geef perfect lessen v jong en oud💪🏋️‍♀️🏋️‍♀️kom een keer kijken kun je zo mee doen😁. groetjes Loes.


Sporten bij Ilja is leuk, gezond en gezellig. Iedereen kan meedoen in zijn eigen tempo en dat maakt dit heel toegankelijk. Ilja krijgt van mij een dikke duim voor haar vriendelijkheid en aanstekelijke enthousiasme waarmee ze iedereen weet te motiveren 👍Groetjes Hanneke.


Sinds half juni ben ik aan het sporten bij Ilja. Via mijn schoonzus had ik al wel het een en ander gehoord, maar ik dacht niets voor mij. Na een win-actie via Facebook deed ik een proefles mee. En ik als anti-sporter begon het zowaar leuk te vinden. Zelfs mijn man verbaasd zich er over. Ik merk nu dat ik de les steeds beter kan volhouden en dat maakt het sporten leuker. Liefs Lysette. 


Sporten bij Ilja is een aanrader vanwege de afwisseling in lessen, haar professionaliteit, positieve energie, gezelligheid en het maximale uit jezelf halen. Ik zeg...DOEN ! 🤩groetjes Sandra. 


Heerlijk stimulerend begin van de week om op maandag 9.00 uur onder de enthousiaste leiding van Ilja Total fit te doen buiten in het park. Groetjes Ria.


Hallo allemaal, via Facebook won ik een gratis les van Ilja. Hier heb ik gebruik van gemaakt en dit is hartstikke goed bevallen ! Heerlijk buiten sporten , lekker in het park! Met de fanatieke Ilja erbij is de les compleet en worden de spiertjes in je hele lichaam lekker getraind. Ik zou het echt iedereen aanraden ! 


Ik sport bij Ilja met heel veel plezier; van totaal geen actieve sport uitvoeren naar uitkijken naar de Total Body les. 

De lessen zijn pittig, maar Ilja helpt je zo onwijs goed en heeft voor ieder sportniveau aangepaste oefeningen.  Wat ik bovenal heel prettig vind, is dat Ilja echt naar ieder persoon afzonderlijk kijkt en aanwijzingen geeft zodat je de oefening beter kunt uitvoeren. Ze heeft heel snel in de smiezen of je ergens last van hebt tijdens een oefening en geeft dan direct alternatieven of tips. 

Ilja geeft de lessen met heel veel energie, enthousiasme en passie. Ze strooit energie in het rond als confetti: sporten bij Ilja is een feestje! Groetjes Samantha.


Ik sport een tijdje met alle plezier bij Ilja.Ze is heel gedreven en de lessen zijn afwisselend en nooit saai.Goede uitleg van de technieken en ondersteuning.Het is hard trainen op je eigen niveau.Altijd gezellige sfeer.Echt een aanrader!!! Groetjes Neringa.


Wat een uitkomst tijdens de Corona periode! Total body fit is echt een aanrader als je je lichaam op verschillende plekken fit wil hebben. Eerste keer is het zwaar maar je wordt goed meegenomen door Ilja! Wil je afvallen of fitter worden, kom gezellig ‘buiten’ met ons mee sporten.

0