TOTALFIT202​0


Reacties van klanten

Vorig jaar na de zomer bij Ilja (Totalfit) begonnen, eerst eens gekeken middels proefles of het wat voor mij was.

Nu zijn we een jaar verder en ben nog steeds net zo enthousiast als na de 1e keer.

Ze is super motiverend en probeert je elke keer weer een stapje verder te krijgen. Lukt het niet, om welke reden dan ook, heeft zij voor elke oefening een goed alternatief. Groetjes Erica.


Ik was de sportschool een beetje zat! Buiten vind ik veel fijner en geen abonnement dus als je niet gaat betaal je ook niet! Maar Ilja is zo fanatiek dat je wel “moet” gaan 😁ik heb zelf iets met mijn heup maar kan toch alle lessen mee doen want ze past het zo aan en ik krijgt de oefening iets anders zodat je toch de les mee kan doen!

Ook heeft Ilja veel tips over goed en gezond eten en zo ben ik al 6 kg af gevallen en zeker 2 x in de week te gaan sporten bij haar. Groetjes Gilian.


Via een collega hoorde ik dat sporten bij Ilja erg fijn is. Ik zag er best tegenop om te beginnen, kan ik het allemaal wel vol houden, krijg ik geen last van mijn schouders…. Allemaal beren op de weg, die we in het bos tijdens het trainen niet tegen zijn gekomen. Tijdens de lessen heeft Ilja persoonlijke aandacht en let ze goed op je houding. Ze weet je op een fijne manier te motiveren om nog net iets langer door te gaan.

Er is een goede sfeer in de groep waarin ieder op zijn eigen tempo kan trainen en waarin ruimte is voor gezelligheid en humor.

Groetjes Annemiek.


Ik heb jaren binnen in een sportschool gesport, totdat ik Ilja ontdekte! lekker buiten sporten het hele jaar door.

Ilja is een gedreven vrolijke sportinstructrice dat je volledig meegaat met haar positieve energie.

Ze let ontzettend goed op houding en techniek wat ik erg belangrijk vindt! en dus ook minder last krijgt van blessures.

Ik sport nu 2 x per week bij Ilja en ga er elke keer met plezier heen en voldaan naar huis en merk het echt aan mijn lichaam ! Ik ben veel fitter !

Groetjes Annemarie ter Haar.


Ik sport bij Ilja omdat het mijn core sterker maakt wat ten goede komt aan het hardlopen. Ik doe dit nu een klein jaar, ongeveer 2x per week en heb sindsdien niet of nauwelijks meer blessures gehad. Ik kan iedereen die aan duursport doet, deze gevarieerde krachttraining aanraden. Het hele lichaam wordt aangepakt en je wordt goed begeleid en gemotiveerd om door te gaan. En dat alles in de buitenlucht! Groetjes Rianne. 


Ik ben gaan sporten bij Ilja nadat ik via een like actie 1 malig gratis mee mocht trainen. Dit is dusdanig zo goed bevallen, dat ik ben blijven hangen.

De lessen die Ilja aanbied zijn allemaal erg verschillend en stuk voor stuk uitdagend en gegarandeerd spierpijn.

Ilja is een vrolijk persoon die je graag aanmoedigt tijdens de training,  dit werkt heel positief. 

Tijdens de lockdown i.v.m. corona hield zij ons via livestreams via Facebook in beweging. 

Ik sport nu 2x in de week bij Ilja, heerlijk in de natuur. Met altijd de gezelligheid van andere medesporters om mee heen.

Ik zou zeggen; twijfel niet,  maar  sport een keer gezellig met ons mee. En ik weet zeker dat je daarna verkocht bent. Voor een ieder is wat wils, zoveel verschillende sportlessen. Groetjes Corine. 


Totalfit2020.Tot de corona altijd veel gesport. Toen kwam corona en het sporten bleef bij alleen wandelen. Tot een vriendin zei ga mee naar Ilja. Pfff een jaar niks gedaan en om weer gemotiveerd te raken dat viel tegen. Hup dan maar mee. Nou dat heb ik geweten.....mega fanatiek, super enthousiast en ik na de eerste les helemaal op maar met een top gevoel naar huis! Nu 2x per week met heel veel zin naar totalfit2020.Zo leuk! Ilja geeft super fijn les en haalt alles bij je er uit wat er in zit. Ook fijn, geen abonnement .Ik ben heel blij dat ik ben gegaan. De knoop door heb gehakt en weer sporten. Zit stukken beter in mijn vel. Thanks Ilja! Groetjes Alice. 


Sporten bij Totalfit 2020 met Ilja Nadat door de aangekondigde versoepelingen mijn voormalige sportschool eindelijk weer haar deuren mocht openen, bereikte ons het bericht dat zij helaas hebben moeten besluiten de deuren voorgoed te sluiten en wel per januari 2021…. Chips dacht ik en nu? Een maandje zelf trainen ging van start, dat hadden we immers tijdens de vele lockdowns al veelvuldig gedaan en wat op zich prima verliep, maar het is toch fijner en prettiger wanneer er iemand voor je staat die precies zegt wat je moet doen en je motiveert om door te gaan, waarbij opgeven geen optie is. Daarnaast is een stukje gezonde concurrentie ook niet verkeerd. En wie kwam daar toevallig op mijn pad? Ilja!! Ik kan me het eerste sportmoment nog goed herinneren….. mijn tong hing zowat op de grond, maar wauw wat een gedreven, enthousiaste dame, wie ontzettend veel passie voor haar job heeft en regelmatig goede aanwijzingen geeft wanneer je iets niet goed uitvoert. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken en heb gelijk mijn aangeschafte kaart laten stempelen en boekte de lessen voor de week erop in.

Wat me ook erg aansprak is dat zij niet dacht in problemen; wat kan en mag er allemaal niet in de Coronatijd? Nee Ilja dacht juist in mogelijkheden, hoe kunnen we wél en veilig sporten? We zijn dan ook gestart met kleine groepjes.

Inmiddels zit er ruim een half jaar sporten bij Ilja op en ik kan alleen maar zeggen dat het verslavend werkt, elke training weer ga je kapot, maar het is zo ontzettend gaaf en leuk! En een bijkomend voordeel is dat je sport in de buitenlucht; nooit geweten dat dat zo fijn is!

Petra ten Brinke.


Doordat de sportschool niet wat voor mij is, ben ik via via bij Totalfit gekomen. De lessen zijn heel afwisselend en super gezellig en leuk waardoor ik met plezier naar het sporten ga! En heerlijk in de buitenlucht. Groetjes Lianne. 


Sporten was altijd moeten, maar verzon regelmatig smoesjes om niet naar de sportschool te hoeven gaan. In vakantie ging ik echt niet.

Als iemand een jaar geleden tegen mij had gezegd, dat ik de wekker ging zetten in de vakantie om te gaan sporten, die verklaarde ik voor gek.

Nu ik bij Ilja sport, zet ik zelfs de wekker, om 3 x in de week te sporten en vind het sporten zelfs leuk. Heerlijk buiten in het park. Groetjes Wilma.


Ik sport nu al een tijdje bij Ilja(totalfit2020), en vind het geweldig. Heerlijk buiten sporten samen met andere mensen. Ik was opzoek naar een sport om weer lekker in mijn vel te zitten. Yoga erg ontspannend en de Total body workout les goed voor de conditie. Ilja is erg enthousiast en sleept (als dat nodig is) je er elke les door heen!. heerlijk op muziek! Dikke aanrader! Groetjes Lotte Baan.


Na jaren niet te hebben gesport ben ik begin juni samen met een vriendin begonnen met sporten bij Ilja. Geen enkele total body workout les is het zelfde. Tijdens de les worden er verschillende opties aangeboden zodat ieder op zijn eigen niveau mee kan doen. Ilja geeft vol enthousiasme les en motiveert je om net even wat meer uit jezelf te halen. Tijdens de groepsles houdt Ilja iedereen goed in de gaten, en geeft advies/tips wanneer nodig. Sporten bij Ilja geeft energie 💪🏻


Vroeger was ik niet van het sporten, maar nu kijk ik er naar uit en ga indien mogelijk zelfs vaker! Groetjes Karen Koedijk.

Ilja is een veelzijdig, gedreven sportinstructrice die haar leerlingen, jong en oud, inspireert en motiveert om hun lichaam fit en gezond te houden. Zonder onderscheid te maken brengt zij ons tot ongekende prestaties, waarin wij ons zelf versteld doen staan. Hierin laat zij iedereen in haar of zijn waarde en leert zij ons om zelf keuzes te maken hoe wij tot die prestaties komen. Met haar positieve, vriendelijke instelling met een humoristische inslag beleven wij het sporten als een plezierige bezigheid wat onze lichamelijke en ook onze psychische gezondheid ten goede komt. Daarbij legt Ilja geen druk op haar leerlingen en zodoende blijven wij graag bij haar sporten.

Ilja is super enthousiast, geeft duidelijke instructies en verzorgt haar lessen op elk niveau. Ze corrigeert mij en stimuleert mij om nét een stapje extra te zetten. Sporten bij Ilja is gevarieerd en laagdrempelig. Wat ikzelf fijn vind is dat er geen "kijk mij nou goed zijn" mentaliteit heerst, waardoor je kunt rekenen op een ontspannen en gezellige sfeer. Die gezelligheid en ook de mogelijkheid om buiten te sporten zijn voor mij een stimulans om lekker in beweging te blijven! Sportieve Groetjes Jolande Voortman.


Sporten bij Totalfit2020 is echt een aanrader.Het buiten sporten is zo fantastisch. De rust van de natuur en de intensiteit van het sporten. Ik vind de wisseling in de lessen en de verschillende les vormen heel prettig. Je kunt je eigen wensen bij Ilja aangeven en zij zal je altijd uitdagen om meer te doen binnen je eigen wensen. Groetjes Lydia de Wolf.


Sporten bij Ilja is heel fijn! Door haar enthousiasme weet ze je goed te motiveren en heb je gewoon zin om te gaan sporten. Daarbij kan je op je eigen niveau sporten en maakt het niets uit als je iets niet kan en voelt het als gelijkwaardig voor iedereen. Dat voelt voor mij heel fijn. Er is genoeg variatie in lessen en doordat je losse lessen kan kopen of een strippenkaart heb je genoeg ruimte om ook een keer niet te gaan, als je niet kan. En buiten sporten werkt gewoon geestverruimend en heb je ook nog eens het gevoel echt iets te hebben gedaan😁 Kortom, het is gewoon erg prettig sporten en de muziek erbij maakt het helemaal af! Groetjes Margreet Trilhaar.


It was the first possible training during these strange times... Ilja is amazing! Her efforts to get these lessons going were absolutely not the easiest thing to do. Ilja is positive, enthusiastic, supportive, trusting, focused, goal-oriented, knowledgeable, observant, respectful, patient and a clear communicator. I don’t need to mention that she is a very professional coach and get to me a healthy kick to make my day. So, what do you want more? I LOVE Iljas lessons on the open air, at any weather. Great job! Liefs Alina.


Dat is super bij Ilja sporten. Ze is een echte goede trainer! Ik vind dat is zo goed, dat ze heeft een verschillende opties voor elke oefening, voor mensen die meer of minder sportief.... Dat is handig. En dat is oefeningen voor alle groepen spieren. Ik ben nooit sportief geweest, en ik heb een overgewicht, maar nu voel ik dat mijne spieren beginnen te werken! Ilja is altijd vrolijk, ze heeft echt een,, batterijen energizer '' binnen 😁! Ilja danst en zingt tijdens het training , en ik wil mee doen!!! Groetjes Ola Nijhuis.


Sinds eind mei sport ik bij Ilja. De sportscholen zaten nog dicht en buitensporten heeft altijd mijn voorkeur gehad, dus het was het zeker waard om een les mee te doen. Ik ken Ilja vanuit de sportschool en daar volgde ik haar lessen met veel plezier. Na een wandeling door het park met de Xco’s was ik ‘om’. Haar enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk en de oefeningen kunnen door iedereen, van elke leeftijd, niveau en/of omvang gedaan worden. Spierpijn gegarandeerd! Momenteel volg ik de lessen ‘Pump it’ en ‘Total Body Workout’. Ik heb inmiddels een strippenkaart aangeschaft en probeer 2 à 3 keer in de week een les te volgen. Een aanrader dus: gezellige, gevarieerde lessen en alleen betalen als je een les hebt gevolgd! Frederike Hulshof.


Ik sport al een aantal jaren bij de sportschool maar deed niet graag mee aan groepslessen. Tot dat ik een proefles meedeed bij Ilja. Het zijn leuke afwisselende lessen, ze heeft leuke interactie met de sporters, en ze motiveert je echt om alles uit jezelf te halen. Ik zeg wel eens: “Als zelfs Ilja je niet kan motiveren kan je beter stoppen met sporten”. Wat een energie, motivatie en veel verschillende leuke lessen, er is voor ieder wat wils. Dit maakt sporten bij Ilja perfect voor iedereen. Ik weet bijna wel zeker dat ik zonder Ilja als instructrice niet meer vaak in de sportschool te vinden was. Groetjes Rosemijn.


Je bent (werkt)motiverend😃Duidelijke, variërende lessen.


Ondertussen let je ook goed op de houding etc dat vind ik ook erg belangrijk. Kortom super leuk bij jou om te sporten! Groetjes Els.

Hoi, ik ben Erika ten Brinke, 47 jaar uit Enter. Na de zomervakantie moet de knop om, dat had ik al bedacht en toen ik net voor mijn vakantie de proefles bij Ilja won via Facebook, dacht ik, dit moet zo zijn. Op een super hete dag in Augustus heb ik mijn proefles Total Body workout bij Ilja gevolgd en ondanks dat ik van ver moet komen (lees geen conditie) kon ik de gehele les goed meedoen en gaf Ilja tijdens de les aan hoe ik op mijn niveau de oefeningen kon aanpassen om het goed vol te houden. Heb direct een 20x strippenkaart aangeschaft want wie A zegt moet ook B zeggen.

Gewoon echt top lesjes !! altijd plezier en gezelligheid en toch hard trainen op leuke opzwepende muziek. groetjes. 

Hallo allemaal, ik wil even uitleggen waarom ik kies voor sporten bij Ilja. Tijdens de lockdown begonnen in het park met een klein groepje. Via mond op mond reclame werd de groep groter. Iedere keer hoor je sporters zeggen: "oh, wat is dat fijn buiten sporten" Dat ervaar ik dus ook!! Je hoort de wind door de bomen en de vogels fluiten. Je ruikt het pas gemaaide gras, bij buik oefeningen zie je de wolken. Bij een beetje regen? Sporten onder de bladeren van de bomen. Iets nat worden? Dat geeft verkoeling en in de groep geniet een ieder daarvan en maken we er een feestje van🥳

Ilja geeft nu allerlei soorten sportlessen en een ieder kan er aan meedoen, zo leuk☺

Het is Ilja haar kracht, energie, positiviteit, optimisme, doorzettingsvermogen voor mij dat ik met veel plezier ga sporten en je ziet dat ze er zelf van geniet!!

Ik ga in ieder geval na een sportles voldaan, fit, sterker naar huis.

Ben en je een buitenmens🌳, wil je je graag energieker voelen💃🕺? Geef je op en voel je welkom. Groetjes Jannie.


De klant staat centraal bij Ilja. Ze geeft je tips over je houding en ze daagt je uit om meer uit jezelf te halen. Geen enkele les is hetzelfde, waardoor het uur voorbij vliegt en je met een voldaan gevoel naar huis gaat! Gr Esther.


Ik sport nu een aantal weken bij jou en dat bevalt mij heel goed. Hierbij moet ik uiteraard wel benoemen dat ik absoluut geen sporttype ben en altijd gezegd heb dit ook niet te gaan doen. Door het sporten bij jou heb ik een stok achter de deur, niet omdat het moet maar omdat het gezellig is én goed vol te houden, ik heb er dus ook elke x weer zin in om mee te doen. Er zijn verschillende, leuke lessen om uit te kiezen en je houdt met iedereen rekening, iedereen is dan ook welkom en nog belangrijker voelt zich ook welkom naar mijn mening. Ik ga elke les voldaan naar huis, dankjewel voor je enthousiasme👍🏻😃 Groetjes Ilse.


"Sinds half mei 20 sport ik bij Ilja, nu totalfit2020, 1e ervaring met buiten sport les. Totaal fijn, alle spiergroepen gebruiken, veel variatie, beweeg opties voor elk niveau op lekkere muziek. Alle ingrediënten voor een gemotiveerde sportles aanwezig" Gr Sini.


Waarom ik ben gaan sporten bij Ilja omdat ze erg enthousiast is en dat je niet vast zit aan abonnement. En ik vind het erg fijn dat je kunt sporten met de groep maar toch je eigen niveau. Zoveel conditie heb ik nog niet😀. Groetjes Saskia.

Ik sport graag bij ilja weetje waarom ik ben echt niet zo sportief maar wat er zo leuk is dat je jezelf kan zijn en altijd gezelligheid hebt in de les.

Liefs Ingeborg.


Hallo dames ik sport bij Ilja omdat zij zij krachtig training geef en zeer gedreven maar op een leuke manier je voelt dat je gesport heb , leuke groep dames is ook iets voor de heren🤭 Ilja is een topvrouw ze geef perfect lessen v jong en oud💪🏋️‍♀️🏋️‍♀️kom een keer kijken kun je zo mee doen😁. groetjes Loes.


Sporten bij Ilja is leuk, gezond en gezellig. Iedereen kan meedoen in zijn eigen tempo en dat maakt dit heel toegankelijk. Ilja krijgt van mij een dikke duim voor haar vriendelijkheid en aanstekelijke enthousiasme waarmee ze iedereen weet te motiveren 👍Groetjes Hanneke.


Sinds half juni ben ik aan het sporten bij Ilja. Via mijn schoonzus had ik al wel het een en ander gehoord, maar ik dacht niets voor mij. Na een win-actie via Facebook deed ik een proefles mee. En ik als anti-sporter begon het zowaar leuk te vinden. Zelfs mijn man verbaasd zich er over. Ik merk nu dat ik de les steeds beter kan volhouden en dat maakt het sporten leuker. Liefs Lysette. 


Sporten bij Ilja is een aanrader vanwege de afwisseling in lessen, haar professionaliteit, positieve energie, gezelligheid en het maximale uit jezelf halen. Ik zeg...DOEN ! 🤩groetjes Sandra. 


Heerlijk stimulerend begin van de week om op maandag 9.00 uur onder de enthousiaste leiding van Ilja Total fit te doen buiten in het park. Groetjes Ria.


Hallo allemaal, via Facebook won ik een gratis les van Ilja. Hier heb ik gebruik van gemaakt en dit is hartstikke goed bevallen ! Heerlijk buiten sporten , lekker in het park! Met de fanatieke Ilja erbij is de les compleet en worden de spiertjes in je hele lichaam lekker getraind. Ik zou het echt iedereen aanraden ! 


Ik sport bij Ilja met heel veel plezier; van totaal geen actieve sport uitvoeren naar uitkijken naar de Total Body les. 

De lessen zijn pittig, maar Ilja helpt je zo onwijs goed en heeft voor ieder sportniveau aangepaste oefeningen.  Wat ik bovenal heel prettig vind, is dat Ilja echt naar ieder persoon afzonderlijk kijkt en aanwijzingen geeft zodat je de oefening beter kunt uitvoeren. Ze heeft heel snel in de smiezen of je ergens last van hebt tijdens een oefening en geeft dan direct alternatieven of tips. 

Ilja geeft de lessen met heel veel energie, enthousiasme en passie. Ze strooit energie in het rond als confetti: sporten bij Ilja is een feestje! Groetjes Samantha.


Ik sport een tijdje met alle plezier bij Ilja. is heel gedreven en de lessen zijn afwisselend en nooit saai.Goede uitleg van de technieken en ondersteuning.Het is hard trainen op je eigen niveau. Altijd gezellige sfeer. Echt een aanrader!!! Groetjes Neringa.

Wat een uitkomst tijdens de Corona periode! Total body fit is echt een aanrader als je je lichaam op verschillende plekken fit wil hebben. Eerste keer is het zwaar maar je wordt goed meegenomen door Ilja! Wil je afvallen of fitter worden, kom gezellig ‘buiten’ met ons mee sporten.

Ik sport op maandagmorgen bij Totalfit2020. Meteen na het weekend weer met een goede start beginnen! Het is af en toe best pittig, maar ik ga steeds met een voldaan gevoel naar huis! Heerlijk begin van een nieuwe week! Janneke.

Sporten bij Total Fit 2020 Vanaf augustus 2020 ken ik Ilja, via Facebook ben ik uitgeloot voor een gratis les. Wat me zo aanspreekt is het buiten sporten, niet die muffe luchtjes van een sportzaal en zo. Sporten bij Ilja betekent ook dat je een uur lang zeer fanatiek en gedreven les krijgt, ze is niet bang het je goed zwaar te maken. Maar uiteraard is de keus aan jezelf hoe je dit oppakt. Mijn ervaring is heel erg goed, de communicatie rond haar lessen is meer dan prima. Kortom, een leuke, gezellige les met elke keer weer wat anders houden je Total Fit. Een aanrader! Groetjes, Marianne Nijland.


Door de Covid, was binnen sporten niet meer mogelijk. Totalfit bood ons de mogelijkheid om samen buiten te sporten. In weer en wind weet Ilja ons steeds weer te motiveren om op een veilige en effectieve manier onze conditie te verbeteren. Op individuele basis helpt ze ons om onze doelstellingen te bereiken. We kunnen met trots schrijven dat onze techniek en conditie enorm vooruitgegaan is. Ilja; dank je wel. Peter en Liesbeth.