TOTALFIT202​0


                                                      

                                                                                ​​MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN​Hoi hoi bewoners van Rijssen - Enter - Markelo en omstreken!  

Mijn naam is Ilja van den Hurk en ik werk al sinds 1992 als een super enthousiaste sportinstructrice.


Ik heb op vele sportscholen groepslessen mogen geven en daardoor heel veel ervaring in het geven van groeps sportlessen. Dit doe ik vol passie en liefde. Ik heb bij verschillende sportscholen ook coördinerende taken gehad. In 2018 ben ik verhuisd naar het oosten van het land samen met mijn 2 zoontjes. Hier ben ik als zzp'er groepslessen gaan geven bij verschillende sportscholen.

Begin 2020 kwam de Corona crisis waardoor alles plots op zijn kop stond en alles veranderde voor mij. Mijn uren bij de sportschool kwamen te vervallen en als zzp'er moest ik mezelf staande houden en voor mijn kinderen zorgen.


Ik begon een aantal uren per week outdoor lessen te geven met goedkeuring van de gemeente. Uiteraard hield ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Aanvankelijk was het de bedoeling om dit een paar weken te gaan doen, maar de maatregelen bleven langer van kracht. Zodoende kreeg ik in een zeer korte tijd een behoorlijke, leuke, klantenkring. De deelnemers waren super enthousiast en bleven aandringen op het buiten sporten en meer les-uren! 

Vandaar dat ik besloten heb om de grote stap te wagen en voor mezelf verder te gaan 😃.  Dit is een enorme uitdaging maar mijn grote wens komt nu uit ! Ik ben best trots op mezelf dat ik deze stap heb durven nemen en heb nu binnen 1 jaar al 200 actieve klanten!

 Wees welkom bij een mijn sportlessen en  ervaar het zelf hoe leuk en effectief het is! Kom vrijblijvend een proeflesje meedoen! 


Sportieve groetjes,


Ilja